Joulukalenterin 1 luukku 🎄

1.12.2023

Joulukuu on täällä ja tästä alkaa Järvenpään Kokoomuksen joulukalenteri mallia 2023 

Julkaisemme joka päivä esittelyitä luottamushenkilöistä ja muuta mielenkiitoista luettavaa kokoomuslaisista 💙

Kaikkien joulukalenteripostauksista ajalla 1.-24.12.2023 tykänneiden ja sitä jakaneiden kesken arvotaan yksi Alex-pipo 🤩

Arvonta suoritetaan 27.12.2023.

Facebook ja Instagram eivät ole mukana arvonnassa. Voittajalle ilmoitetaan tiedosta yksityisviestillä.

Mukavaa Joulun odotusta ❤️


Alla Mia Rundgrenin esittely

Huhtikuussa 2021 päätin lähteä ensikertalaisena kuntavaaliehdokkaaksi ilman minkäänlaista aiempaa kokemusta politiikasta. Puoluevalinta oli selkeä ja liityin samalla Järvenpään Kokoomuksen jäseneksi. Lähdin tekemään aktiivisesti vaalikampanjaa ja innostavaan kokoomusporukkaan oli helppo hypätä mukaan. Tunsin heti kuuluvani tähän mukavaan joukkueeseen.

Tulin valituksi kaupunginvaltuustoon ja luottamuspaikkajaossa sain paikan Keusoten yhtymähallituksesta. Seuraavana vuonna olin mukana aluevaaleissa, koska soteasiat ovat erityisen kiinnostuksen kohteena. Minut valittiin hyvinvointialueelle aluevaltuutetuksi ja palveluiden järjestämisen lautakunnan jäseneksi. Näin kalenteri pikkuhiljaa täyttyi politiikasta ja kokouksista.

Olen ollut järvenpääläinen 4 kk iästä lähtien. Jäkeläisyys on minussa syvällä ja olen ylpeä siitä. Koen että itselläni ja lapsillani on ollut hyvä kasvaa Järvenpäässä. Haluan olla mukana vaikuttamassa siihen, että Järvenpäässä on hyvä asua ja elää myös tulevaisuudessa. Hyvinvointialueen päätöksenteossa tavoitteenani on toimivat ja vaikuttavat palvelut koko alueen asukkaille.

Toimin HUS / Hyvinkään sairaalassa naistentautien ja synnytysten erikoislääkärinä 50% työajalla. Lisäksi toimin yksityissektorilla ammatinharjoittajana. Töiltä ja politiikalta vapaaksi jäävän ajan pyrin käyttämään monipuoliseen liikuntaan ja etenkin luonnossa liikkuminen on minulle tärkeä rentoutumiskeino.


Mia Rundgren